Kaksi Britannian kansalaista pidätettiin laittomasta työskentelystä yökerhossa Krabissa

KUVA: Naewna

Krabi -

Brittimies ja brittinainen pidätettiin yökerhossa Ao Nangissa Krabissa tiistaina (2. huhtikuuta).nd) sen jälkeen, kun heidät on havaittu työskentelevän laittomasti.

Krabi Immigration kertoi Phuket Expressille tarkastaneensa yökerhon Ao Nangin osa-alueella Krabin kaupungissa. He löysivät kaksi ulkomaalaista työskentelevän yökerhossa.

1.Neiti KAREN, 37, Britannian kansalainen, työskenteli MC:nä.

  1. Gareth, 45, Britannian kansalainen, työskenteli DJ:nä.

Kumpikaan ei kyennyt esittämään laillisia työlupia. Heidät vietiin Ao Nangin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä.

Lisäksi thaimaalainen nainen, joka tunnistettiin vain Ms Warinthorniksi, esiteltiin klubin manageriksi. Hän väitti myönsi poliisille, että myös yökerho avattiin laittomasti. Hänet vietiin Ao Nangin poliisiasemalle syytteeseen viihdepaikan avaamisesta ilman laillista lupaa.

Tapahtumapaikan nimeä poliisi kuitenkin salasi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.