Mies pidätettiin 210 Meth-pillerillä Patongissa

Patong -

Mies pidätettiin Patongissa 210 metamfetamiinipillerillä ja 9.54 grammalla metamfetamiinia.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (31st) he pidättivät miespuolisen epäillyn. (Poliisi ei julkistanut hänen nimeään ja ikää). Hänet pidätettiin huoneessa Soi Paradisissa Ratcha Uthit 200 Pi Roadilla.

Häneltä takavarikoitiin 210 metamfetamiinipilleriä ja 9.54 grammaa metamfetamiinia. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.