Laiton venäläinen matkaopas pidätettiin Thalangissa

Thalang –

Laiton venäläinen opas pidätettiin Maikhaon osa-alueella tiistaina (2. huhtikuuta)nd).

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät kello 8 vain MR:ksi tunnistetun epäillyn. ANDREI, 00, Venäjän kansalainen. Hänet pidätettiin laiturilla lähellä paikallista Pak Phra Beach -rantaa Mai Khaon osa-alueella Thalangissa.

Hänet vietiin Tha Chatchain poliisiasemalle, jossa häntä syytettiin laittomasta oppaasta sekä ulkomaalaisuudesta, joka tekee suojattua työtä (matkaopas). Phuket Express huomauttaa, että matkaoppaat ovat suojattu ammatti Thaimaassa ja että ulkomaalaiset eivät voi saada työlupia ja viisumeja tähän työhön.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.