Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: lakeja rikkovien ulkomaalaisten torjunta jatkuu ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 25. maaliskuuta sunnuntaihin 31. maaliskuuta 2024.

  1. Patongissa kaksi Venäjän kansalaista otettiin kiinni maanantaina 25. maaliskuuta ruiskumaalaukseen liittyvästä ilkivallasta.

Silminnäkijät havaitsivat kahden miehen turmelevan Phra Baramee Roadilla kävelytietä ja ravintolakylttiä, jossa oli kirjaimet "HRDSRT", ja poistuvan sitten nopeasti paikalta.

2. Iranilainen ja intialainen mies pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta torstaina (28th).

Tarkastuspaikalla pidätetyt kaksi ulkomaalaista tunnistettiin vain herra Yousefi, 37, Iranin kansalainen ja herra Nikhil, 35, Intian kansalainen.

3. Videoleike aasialaisesta naisturisista virtsaamassa kuuluisalla Bangla Roadilla levisi sosiaalisessa mediassa tällä viikolla.

Videon ja tapahtuman silminnäkijöiden mukaan ulkomaalainen naisturisti on japanilainen, mutta sitä ei ole vahvistettu lehdistöaikana.

4. Karon – Päihtynyt venäläinen mies kiinnitti Karonin poliisin huomion häiriökäyttäytymisensä vuoksi hotellin edessä. Poliisi saapui paikalle saatuaan ilmoituksen tiistaina 26. maaliskuuta hieman ennen puoltayötä.

Video on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa täällä.

5. Ihmiskaupan vastainen osasto (ATPD) teki ratsian karaokessa Rasadan osa-alueella Phuket Cityssä viime viikonloppuna, jossa heidän kerrottiin löytäneen 13- ja 14-vuotiaita kaupallisesti seksuaalisesti hyväksikäytettyjä lapsia.

ATPD sanoi, että lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhrit viedään erityispalveluorganisaatioihin auttamaan heitä.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.