Intialainen moottoripyöräilijä pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Intialainen moottoripyöräilijä pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta tiistaina aikaisin aamulla (2. huhtikuutand).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat perustaneet poliisin tarkastuspisteen Taweewong Roadille. Kello 1 epäilty, jonka nimi oli vain Rahil, 14, Intian kansalainen, pysäytettiin tarkastuspisteellä.

Hänelle annettiin alkoholin hengitystesti, joka osoitti 80 milligrammaa alkoholia, joka ylitti 50:n rajan. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta.

Tämä oli toinen Patongissa tässä kuussa pidätetty humalainen ulkomaalainen kuljettaja. Ainakin yhdeksän ulkomaalaista kuljettajaa pidätettiin Patongissa viime kuussa, kuten alla näkyy.

Patongin poliisi on keskittynyt erityisesti Thaimaan lakeja rikkoviin ulkomaisiin kuljettajiin ja turisteihin sen jälkeen, kun monet turistien ja ex-pattien huonosti käyttäytyneet tapaukset Phuketissa ja Thaimaassa saivat paikallisten asukkaiden kielteisen huomion.

Thaimaassa alkoholin vaikutuksen alaisena ajamiseen suhtaudutaan vakavasti, ja sen estämiseksi määrätään tiukkoja rangaistuksia. Jos jää kiinni ajamisesta päihtyneenä, henkilöillä voi olla seuraavat seuraukset:

1. Vankeusaika: Rikolliset voidaan tuomita vankeuteen enintään vuodeksi.

2. Sakot: Rattijuopumuksesta määrätty sakko vaihtelee 5,000 20,000 - XNUMX XNUMX Thaimaan bahtiin.

3. Ajokortin keskeyttäminen tai peruuttaminen: Tuomittujen kuljettajien ajokortti voidaan keskeyttää tai peruuttaa enintään kuudeksi kuukaudeksi

Venäläinen mies pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa varhain maanantaiaamuna (1st).

Iranilainen ja intialainen mies pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta torstaina (28th).

Venäläinen mies pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa. Tämä tekee yhteensä seitsemän ulkomaalaista pidätettynä rattijuopumuksesta kolmessa päivässä Phuketissa.

Intialainen, brittiläinen ja ranskalainen kuljettaja pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta.

Ranskalainen, marokkolainen ja brittiläinen mies pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta. Tämä tekee yhteensä kuusi ulkomaalaista pidätettynä rattijuopumuksesta vain muutamassa päivässä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.