Hyvää syntymäpäivää hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn!

Thaimaa-

Tässä suotuisassa tilaisuudessa Thaimaan kuningaskunta juhlii 2. huhtikuuta 1955 syntyneen prinsessa Maha Chakri Sirindhornin syntymäpäivää. Heidän Majesteettiensa Thaimaan kuninkaan ja kuningattaren kolmantena lapsena hän on jättänyt lähtemättömän jäljen sydämiin. hänen kansastaan.

Filantrooppinen sydän

Prinsessa Sirindhornin horjumaton sitoutuminen kansalaisten hyvinvoinnin parantamiseen on herättänyt ihailua sekä Thaimaassa että sen rajojen ulkopuolella. Omistautuneena hyväntekijänä hän on tukenut avokätisesti erilaisia ​​kehityshankkeita, joiden tavoitteena on käsitellä kriittisiä kysymyksiä, kuten koulutusta, terveydenhuoltoa, hygieniaa, vesivaroja ja maataloutta maan haavoittuvimpien yhteisöjen keskuudessa.

Yhtenäisyys ja kansallinen ylpeys

Thaimaalaiset kaikilta elämänaloilta kokoontuvat juhlimaan tätä erityistä päivää huhtikuussa. Monet käyttävät violettia väriä, joka symboloi lauantaita – päivää, jolloin prinsessa syntyi. Aamulla thaimaalaiset tarjoavat almuja munkeille ja toivottavat sydämelliset toiveensa prinsessan pitkästä iästä. Julkiset paikat ja temppelit puhdistetaan huolellisesti, mikä kuvastaa syvää yhtenäisyyden tunnetta ja kansallista ylpeyttä, joka on niin elintärkeää Thaimaan asukkaille.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn, olkoon päiväsi täynnä iloa, siunauksia ja kansan rakkauden lämpöä.

Kuvat ovat hiljattain helmikuussa pidetystä mielenosoituksesta, jossa tuetaan rakastettua prinsessaa Pattayassa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.