Kuljettaja loukkaantui vakavasti lava-autokolarissa Thalangissa

Thalang –

Kuljettaja loukkaantui vakavasti lava-auton törmättyä Thalangissa maanantaina (1.st).

Thalangin poliisin kapteeni Thitiwat Arsasing sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 1 aamulla Thep Krasattri Roadilla etelään lähellä sankaritaren muistomerkkiä Sri Soonthornin osa-alueella.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen lava-auton tieltä. Keskusvarauksesta he löysivät vahingoittuneen palmun ja virstanpylvään. Loukkaantunut uhri, Mr. Daecha Poesrisung, 34, kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että lava-auton kuljettaja ajoi suurella nopeudella ennen kuin menetti hallinnan ja törmäsi keskusvarastoon.

Thalangin poliisi sanoi, että lava-auton kuljettaja joutuu ainakin syytteeseen piittaamattomasta ajamisesta, joka aiheuttaa valtion omaisuusvahinkoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.