Venäläinen turisti kaatui yli seitsemän voimanpylvästä Phuketin auto-onnettomuudessa

KUVA: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket

Phuket -

Venäläinen turisti kaatui autonsa ja kaatui seitsemän sähköpylvään päälle Phuketissa.

Onnettomuus tapahtui Saiyuan Roadilla Rawaissa, Phuketissa 29. maaliskuuta 2024. 30-vuotias venäläinen turisti, jota ei voitu heti tunnistaa, ajoi punaista porrasperävaunua, kun hän menetti hallinnan ja törmäsi sähköpylvääseen. . Tämän jälkeen auto pyöri useita kertoja ja törmäsi useisiin muihin ajoneuvoihin ja rakennuksiin.

Onnettomuudessa kaatui seitsemän sähköpylvästä ja viisi autoa ja moottoripyörää vaurioitui. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Phuketin poliisi sanoi, että turistia syytetään julkisen omaisuuden vahingoittamisesta ja muiden ihmisten omaisuuden vahingoittamisesta. Viranomaiset odottavat myös veren alkoholikokeen tuloksia selvittääkseen, oliko turisti rattijuopumuksessa.

Paikalliset asukkaat kommentoivat, että turisti ajoi erittäin nopeasti ennen onnettomuutta.

KUVA: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket
KUVA: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket
KUVA: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket
KUVA: เหยี่ยวข่าว ภูเก็ต Newshawk Phuket
Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.