Karaoke Raid Phuketissa paljastaa väitetyn alaikäisten seksuaalisen hyväksikäytön

Phuket -

Ihmiskaupan vastainen osasto (ATPD) teki ratsian karaokessa Rasadan osa-alueella Phuket Cityssä viime viikonloppuna, jossa heidän kerrottiin löytäneen 13- ja 14-vuotiaita kaupallisesti seksuaalisesti hyväksikäytettyjä lapsia.

ATPD kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (30th) he tekivät ratsian karaokeen saatuaan vihjeen antajilta valituksia siitä, että alle 18-vuotiaita lapsia oli seksuaalisesti hyväksikäytetty kaupallisiin tarkoituksiin. Karaoken nimeä eivät ole julkistaneet.

ATPD:n virkamiehet suorittivat pistoleikkauksen ja väitettiin, että karaoken omistaja tarjosi 3,000 13 bahtia 400-vuotiaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä 39 bahtin provisiota karaoken omistajalle. Omistaja, neiti Sapawan 'Ple', XNUMX, pidätettiin välittömästi.

Viranomaiset havaitsivat myös, että 14-vuotias tyttölapsen epäillään juoneen alkoholia aikuisten miesten kanssa karaokessa. (Molempien alaikäisten nimet salattiin heidän suojelunsa ja Thaimaan lain vuoksi). Rouva Sapawan väitti poliisille, että hän hyötyi lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja hänet vietiin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

ATPD sanoi, että lasten seksuaalisen hyväksikäytön uhrit viedään erityispalveluorganisaatioihin auttamaan heitä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.