Naiset pidätettiin 1,756 XNUMX Meth-pillerillä ja Crystal Methillä Rawaissa

Rawai -

51-vuotias nainen huumekauppias pidätettiin Rawaissa 1,756 616.76 metamfetamiinipillereillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (26th) he tekivät ratsian Thai Mai Villageen Rawaissa osana laittomien huumeiden vastaista kampanjaa.

Ms. Suree, joka tunnetaan myös nimellä "Aunty Yhee", 51, pidätettiin. Häneltä takavarikoitiin 1,756 616.76 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Täti Yhee ei heti julkaissut lausuntoa lehdistölle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.