Teini pidätettiin ampumavälikohtauksen jälkeen Kathussa, Phuketissa

Kathu, Thaimaa – Viranomaiset ottivat kiinni 17-vuotiaan teini-ikäisen, jonka väitetään ampuneen 16-vuotiasta miespuolista teini-ikäistä Kathun kaupungissa. Tapaus sattui keskiviikkona 27. maaliskuuta.

Poliisin raporttien mukaan Kathun poliisi sai ilmoituksen Patongin sairaalasta kello 3 tapauksesta. Loukkaantunut teini, jonka nimeä ikänsä vuoksi salattiin, oli saanut ampumahaavan käteensä. Hän kertoi poliisille, että hän ja hänen ystävänsä ajoivat moottoripyörällä Kathu – Na Koh -tietä pitkin, kun lava-auto lähestyi heitä. Yhtäkkiä heidän suuntaansa ammuttiin laukauksia.

Loukkaantumisestaan ​​huolimatta 16-vuotias päätti palata kotiin sen sijaan, että hakeutuisi välittömästi lääkärin hoitoon. Vasta kun hänen äitinsä huomasi hänen tilansa, hänet vietiin sairaalaan hoidettavaksi.

Tutkinta eteni ripeästi, kun viranomaiset kävivät läpi CCTV-materiaalia tapahtumapaikalta. Saman päivän aikana he tunnistivat onnistuneesti epäillyn: 17-vuotiaan miespuolisen teini-ikäisen, jonka nimeä ei pidetty alaikäisenä. Hänet saatuaan poliisi takavarikoi käsintehdyn käsiaseen ja viisi luotia.

Epäilty väitti, että 16-vuotias teini-ikäinen mies oli väitetysti uhkaillut häntä ennen tapahtumaa, jolloin hän lähti takaa-ajoon ja avasi tulen. Poliisi jatkaa parhaillaan tutkintaa asianmukaisten oikeustoimien selvittämiseksi.

Tapauksen edetessä oikeusjärjestelmä määrittää syytetyn teini-ikäisen seuraukset. Loukkaantunut uhrin odotetaan toipuvan täysin, mutta tapahtuman emotionaalinen vaikutus voi viipyä jonkin aikaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.