Mies pidätettiin puukotettuaan baarimikkoa kuoliaaksi Phuketissa

Phuket – Phuketin vanhankaupungin lähellä tapahtuneessa traagisessa välikohtauksessa mies on pidätetty puukotettuaan tappavasti baarimikon baarin edessä. Phuketin kaupungin poliisi sai ilmoituksen tapauksesta kello 4 torstaiaamuna (30. maaliskuuta). Kiista tapahtui tunnistamattomassa baarissa ja ravintolassa, joka sijaitsee Takua Pa Roadilla Talad Nuean osa-alueella lähellä Phuketin vanhaa kaupunkia.

Uhri, herra Manoch Kamkaew, 31, sai vakavia vammoja kolmesta puukotushavasta. Vaikka Manoch kiidätettiin läheiseen sairaalaan, hänet julistettiin traagisesti kuolleeksi.

Samana päivänä piirin 8 poliisi otti Trangissa kiinni pääepäillyn Apisit Eiamasornin, jonka ikää ei kerrottu. Pidätyksen yhteydessä viranomaiset takavarikoivat veitsen, jonka Apisit väitti piilottaneen tuntemattoman ystävänsä asuntoon.

Tietojen mukaan Apisit ajoi moottoripyörällä, kun ryhmä ravintolan henkilökuntaa antoi hänelle merkin pysähtymään. Hän keskusteli tuntemattoman miehen kanssa, joka sattui olemaan hänen tyttöystävänsä entinen poikaystävä. Ravintolan henkilökunnan jäsen herra Manoch puuttui asiaan estääkseen riidan. Väitetään, että herra Manoch löi sitten herra Apisitin päähän pullolla. Hänen mukaansa itsepuolustukseksi herra Apisit käytti sitten veistä, Apisitin mukaan tahattomasti, mikä johti kuolemaan.

Phuketin kaupungin poliisi on nostanut Apisitin syytteen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä ja veitsen kantamisesta julkisella paikalla ilman pätevää syytä. Apisit on myöntänyt Manochin puukotuksen, mutta tunnustaa edelleen, että se oli itsepuolustusta, mikä todennäköisesti johtaa asian ratkaisemiseen thaimaalaisen tuomioistuimen tuomarilla. Myös CCTV tarkistetaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.