Iranilaisia ​​ja intialaisia ​​miehiä pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Iranilainen ja intialainen mies pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta torstaina (28th).

Patongin liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille, että aamulla kello 4:00 he perustivat tarkastuspisteen lähelle Dolphin Circleä Patongissa.

Tarkastuspaikalla pidätetyt kaksi ulkomaalaista tunnistettiin vain herra Yousefi, 37, Iranin kansalainen ja herra Nikhil, 35, Intian kansalainen. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ajamisesta humalassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.