Karonin poliisi pysäytti päihtyneen ulkomaalaisen Taseria käyttämällä – Video

Karon, Thaimaa- Päihtynyt venäläinen mies kiinnitti Karonin poliisin huomion häiritsevän käyttäytymisensä vuoksi hotellin edessä. Poliisi saapui paikalle saatuaan ilmoituksen tiistaina 26. maaliskuuta hieman ennen puoltayötä.

Mies, joka tunnetaan nimellä Aleksandr Tolstov, ei kyennyt kommunikoimaan tehokkaasti kielimuurien ja päihtymisen vuoksi. Huolimatta yrityksistä saada hänet rauhoittumaan, tilanne kärjistyi, jolloin poliisi käytti sähköälysäädintä alistaakseen hänet. Taistelun aikana kaksi poliisia loukkaantui lievästi. Venäläinen mies vietiin myöhemmin sairaalaan lisätutkimuksia varten.

Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Aleksandr oli aiheuttanut suuren häiriön läheisessä hotellissa taistelemalla muita turisteja vastaan ​​ja aiheuttaen omaisuusvahinkoja. Videomateriaali näyttää näyttävän hänen taistelevan muiden venäläisten turistien kanssa, vaikka kiistan syytä ei vielä tiedetä.

Video on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa täällä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.