Laittomia myanmarilaisia ​​työntekijöitä pidätettiin rakennustyömailla Thalangissa

Thalang, Phuket-

Keskiviikkona 27. maaliskuuta viranomaiset pidättivät kaksi laitonta Myanmar-työntekijää Sri Soonthornin alapiirin rakennustyömailla tehdyissä tarkastuksissa.

Phuketin provinssin hallintovirasto suoritti tarkastuksia neljällä rakennustyömaalla Baan Ya- ja Baan Bang Jo -alueilla kello 9–00. Kaikkiaan 154 siirtotyöläisiin liittyvää asiakirjaa tarkastettiin.

Kaksi laittomaksi todettua henkilöä, joista toinen oli maassa ilman asianmukaista lupaa ja toinen, joka työskenteli ilman tarvittavia lupia. Lisäksi työnantaja joutui syytteeseen työntekijän palkkaamisesta ilman laillista työlupaa. Asianomaiset Thalangin viranomaiset eivät kuitenkaan paljastaneet tarkkoja yksityiskohtia työnantajasta, työntekijöistä ja rakennustyömaista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.