Naisturisti jäi virtsaamaan Bangla Roadilla Patongissa

Patong -

Videoleike aasialaisesta naisturisista virtsaamassa kuuluisalla Bangla Roadilla levisi sosiaalisessa mediassa tällä viikolla.

Videoleikkeen mukaan naisturisti näytti repäisevän norsuhousunsa alas ennen kuin virtsasi Patong Beachin lähellä olevan kävelykadun kylttipylvääseen yöllä, jossa monet ihmiset saattoivat nähdä hänet. Hän oli videon mukaan toisen miesturistin kanssa.

Videon ja tapahtuman silminnäkijöiden mukaan ulkomaalainen naisturisti on japanilainen, mutta sitä ei ole vahvistettu lehdistöaikana. Monet sosiaalisen median käyttäjät ovat viime aikoina valittaneet ulkomaisista turisteista Phuketissa, jotka käyttäytyivät sopimattomasti.

Videota koskevat kommentit verkossa olivat lähes yleisesti negatiivisia, vaikka jotkut ihmiset väittivät, että videon ottaja ja lähettänyt henkilö saattoi myös rikkoa erilaisia ​​tallennus- tai säädyttömiä lakeja, ja ehdottivat, että heidän olisi pitänyt antaa video suoraan poliisille.

Jotkut ihmiset ovat myös ehdottaneet, että enemmän julkisia, ilmaisia ​​wc-tiloja turistialueilla voisi auttaa estämään tällaisia ​​ongelmia.

Videon tarkkaa päivämäärää ja kellonaikaa ei tiedetä, mutta poliisin kerrottiin olevan tietoinen kuvamateriaalista ja "tutkivansa sitä". Laillisista syistä The Phuket Express on päättänyt olla jakamatta videota.

Jos tähän tarinaan tulee lisää päivityksiä, Phuket Express varmistaa, että ne julkaistaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.