Patong Beachin myyjä pidätettiin alkoholin myynnistä

Patong -

Rantakauppias pidätettiin alkoholin myynnistä ilman lupaa Patongin rannalla tiistaina (26. maaliskuuta)th).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kello 3 he pidättivät tunnistamattoman mieskaupan Patong Beachillä. Häneltä takavarikoitiin olutpulloja ja -tölkkejä moottoripyörän sivuvaunun laatikossa. Pidätys seurasi sen jälkeen, kun poliisi oli saanut ilmoituksen huolestuneelta kansalaiselta.

Epäilty vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen alkoholin luvattomasta myynnistä. Phuket Express huomautti, että myyjän henkilötietoja ei ole julkistettu poliisilta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.