Australialaisen miehen väitetään varastavan ison pyörän Koh Samuilla

KUVA: MGR Online

Surat Thani -

56-vuotias australialainen mies pidätettiin tiistaina (26th) sen jälkeen, kun hänen väitetään varastaneen moottoripyörän Samuin saarella.

Bophutin poliisipäällikkö eversti Denduang Thongsrisuk kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät epäillyn, joka tunnistettiin vain MR:ksi. HELMUT, 56, Australian kansalainen. Samuin maakunnan tuomioistuin antoi alun perin pidätysmääräyksen hänestä 22. maaliskuutand, 2024 yövarkauksista.

Hänet pidätettiin, kun hän saapui Samuin turistipoliisille pyytääkseen pääsyä rekisteröidyn alueen ulkopuolelle viisuminsa jatkamista varten. Hänen 90 päivän turistiviisuminsa päättyi tiistaina (26th). Turistipoliisi tarkisti järjestelmän ennen kuin löysi pidätysmääräyksen. Hänet vietiin Bophutin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Maaliskuussa 2nd, 2024 klo 3 australialaisen epäillyn väitetään varastaneen suuren pyörän ajoneuvovuokraamosta lähellä sairaalaa. Poliisin häneltä takavarikoimaa varastettua moottoripyörää oli muutettu muuttamalla sen väriä ja muuttamalla se punaisesta rekisterikilvestä valkoiseksi.

HERRA. HELMUT ei heti julkaissut mitään lausuntoa lehdistölle tai vetoomuksia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.