Kaksi venäläistä miestä pidätettiin graffitien ruiskuttamisesta Patongissa. Molemmat syyttävät teoistaan ​​kannabista

Phuket-

Patongissa kaksi Venäjän kansalaista otettiin kiinni maanantaina 25. maaliskuuta ruiskumaalaukseen liittyvästä ilkivallasta.

Patongin poliisin mukaan, kuten Phuket Express raportoi, tapaus tapahtui lauantaina 23. maaliskuuta noin klo 9. Silminnäkijät havaitsivat kahden miehen turmelevan Phra Baramee Roadilla kävelytietä ja ravintolakylttiä, jossa oli kirjaimet "HRDSRT", ja poistuvan sitten nopeasti paikalta.

CCTV-materiaalia hyödyntäen poliisi onnistui paikantamaan heidän asuinpaikkansa Thaweewogn Roadilla Patongista. Epäillyt, 23-vuotias Evgenii ja 22-vuotias Oleg, otettiin kiinni kaksi päivää myöhemmin.

Kuulustelussa henkilöt tunnustivat ilkivallan ja kertoivat olleensa tuolloin kannabiksen vaikutuksen alaisena. Heidät on sittemmin toimitettu Patongin poliisiasemalle, jotta he joutuvat kohtaamaan teoistaan ​​​​oikeudelliset seuraukset, ja he ovat ilmaisseet katumuksensa käytöstään.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.