Teini-ikäinen loukkaantui väkivaltaisessa yhteenotossa Phuketin sillalla

Phuket Town – Teinipoika loukkaantui väkivaltaisessa yhteenotossa Klong Koh Phee -sillalla Phuket Townissa vähän puolenyön jälkeen tiistaina. Phuketin kaupungin poliisi hälytti Vachira Phuket -sairaalasta, kun uhri, joka tunnistettiin vain herra Diewiksi, päästettiin ampumahaavalla jalkaansa.

Poliisin raportin mukaan herra Diew loukkaantui kiistassa, jossa oli mukana tuliaseita ja Molotov-cocktaileja. Talad Nuean osa-alueella sijaitsevasta sillasta tuli rikospaikka, josta poliisi löysi myöhemmin todisteita yhteenotosta, mukaan lukien lasinsiruja.

Diew'n seuralainen kertoi viranomaisille, että hyökkäys tapahtui heidän matkustaessaan moottoripyörällä. Heidän kerrotaan joutuneen väijytyksiin viiden teini-ikäisen ryhmän toimesta kahdella moottoripyörällä, jotka heittivät Molotov-cocktaileja ja ampuivat heitä.

Phuketin kaupungin poliisi on käynnistänyt tapauksesta intensiivisen tutkinnan ja tarkastanut alueelta CCTV-materiaalia epäiltyjen tunnistamiseksi. Tämä tapahtuma on herättänyt huolta nuorten väkivallasta alueella, ja se on saanut paikallisviranomaiset vaatimaan lisäämään valvontaa ja tiukempaa yleisen turvallisuuden toimenpiteitä.

Paikallinen yhteisö odottaa lisätietoja tutkinnan edetessä ja toivoo, että tekijät saatetaan nopeasti oikeuden eteen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.