Korealainen mies pelastettiin putottuaan tajuttomaksi sukeltaessaan Phang Ngassa

Phang Nga -

Korealainen mies putosi tajuttomaksi sukeltaessaan Similanin kansallispuistossa Phang Ngassa.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna he saivat veneen kuljettajalta ilmoituksen, että 41-vuotias korealainen mies putosi tajuttomaksi eikä hengittänyt suoritettuaan sukelluksen Eight Islandilla kansallispuiston alueella.

Hänelle annettiin elvytys, kun hänet siirrettiin Thap Lamu -laiturille Thai Mueangin alueella. Royal Thai Nany ei kertonut korealaisen miehen tilasta hänen saavuttuaan sairaalaan eikä julkaissut hänen nimeään Thaimaan medialle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.