Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Massive Gambling Den Raid ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 18. maaliskuuta sunnuntaihin 24. maaliskuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

1. Pheu Thai -puolueen johtaja keskustelee Thaimaan ja Kambodžan suhteista ja ASEAN-matkailuyhteistyöstä Kambodža-vierailun aikana.
Pheu Thai -puolueen johtaja Paetongtarn Shinawatra johti puolueen toimeenpanevan komitean vierailulle Kambodžaan poliittisiin keskusteluihin maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi.

2. Varapääministeri Anutin johtaa massiivista rahapelien hyökkäysoperaatiota Nonthaburissa, yli 300 pelaajaa vangittiin.
Poliisi takavarikoi käteistä ja pelimerkkejä yli 320 miljoonan bahtin arvosta ja yli 300 miljoonan bahtin arvosta pankkitileillä. Poliisin mukaan yli 300 pelaajaa pidätettiin.

3. Thaimaan viranomaiset paljastavat, että laittomat siirtotyöläiset ottavat haltuunsa thaimaalaisia ​​työpaikkoja matkailualueilla
Siirtotyöläisten väitetään ottavan laittomasti haltuunsa thaimaalaisten työpaikkoja turistinähtävyyksillä ja kaupallisilla alueilla Bangkokissa, Pattayassa, Phuketissa, Chiang Maissa ja muilla paikoilla, ja Thaimaan viranomaiset ovat tarkastaneet heidät.

4. Thaimaan parhaat poliisit siirrettiin väliaikaisesti pääministerin toimistoon rahapelitutkinnan aikana
Srettha antoi käskyn siirtää Polin väliaikaisesti. Kenraali Surachet ja Pol. Kenraali Torsak 60 päivää hoitamaan tehtäviään pääministerin kansliassa. Pol. Kenraali Kittirat Phanphet, apulaispoliisin komentaja, nimitettiin Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaa tekeväksi kenraalikomentajaksi.

5. Thaimaan viranomaiset jahtaavat tuhopoltosta epäiltyjä eteläisissä provinsseissa 45 samanaikaisen hyökkäyksen jälkeen
Epäiltyryhmillä oli kattavat suunnitelmat ja ne olivat hyvin valmistautuneita. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan yli 100 ihmistä hajallaan ja pakeni tuhopolttoiskujen jälkeen kolmessa maakunnassa.

Siinä kaikki tälle viikolle, ole turvassa!

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The TPN National.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.