Thaimaa on Aasian toiseksi houkuttelevin sijoituspaikka

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa on Aasian nousevien ja kehitysmaiden toiseksi houkuttelevin sijoituspaikka.

Thaimaa on saavuttanut toisen sijan Aasian nousevien ja kehitysmaiden joukossa Milken Instituten tuoreen Global Opportunity Index (GOI) 2024 -indeksin mukaan.

Indeksin tarkoituksena on tarjota elintärkeää tietoa sijoittajille, jotka etsivät mahdollisuuksia paikallisten markkinoidensa ulkopuolelta. Indeksi perustuu 100 indikaattoriin, jotka on luokiteltu viiteen kategoriaan: Business Perception, Economic Fundamentals, Financial Services, Institutional Framework ja International Standards and Policy.

Thaimaa on 21. sijalla Business Perception -kategoriassa, 22. sijalla talouden perusteissa, 29. sijalla rahoituspalveluissa, 51. sijalla institutionaalisessa kehyksessä ja 68. sijalla kansainvälisissä standardeissa ja politiikassa.

Viisi suurinta nousevaa ja kehittyvää maata ovat Malesia, Thaimaa, Kiina, Indonesia ja Vietnam.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.