Nuori venäläinen mies kuoli törmättyään moottoripyörällään seinään Phuketissa

Thalang-

Nuori venäläinen mies kuoli törmättyään moottoripyörällä talon seinään Thep Krasattrin kaupunginosassa sunnuntai-iltana (24. maaliskuuta)th)

Thalangin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 10 talon edessä Baan Donissa. Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi vaurioituneen moottoripyörän juuttuneen sähköpylvään ja seinän väliin.

Läheltä löydettiin ratsastajan MR ruumis. EVGENII VIKTOROVITŠ, 25, Venäjän kansalainen, talon edessä. Paikalta löydettiin kypärä, mutta oli epäselvää, käyttikö venäläinen ratsastaja kypärää ennen onnettomuutta.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että moottoripyöräilijä menetti hallinnan kaarteessa ennen kuin törmäsi seinään.

Tämä on toinen suuri onnettomuus, jossa ulkomaalaisia ​​turisteja kuoli moottoripyöräonnettomuuksissa Phuketissa muutaman viime päivän aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.