Thaimaa määrää korvauksia villieläinten hyökkäyksen uhreille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Luonnonvara- ja ympäristöministeriö on ottanut käyttöön uusia korvaussäännöksiä villieläinten hyökkäysten uhreille vastatakseen lisääntyviin apinoihin liittyviin tapauksiin Lop Burin maakunnassa.

Luonnonvara- ja ympäristöministeri Pol Gen Patcharawat Wongsuwonin ohjauksessa lauantaista (23. maaliskuuta) voimaan tulleissa määräyksissä määritellään korvaukset 100,000 50,000 bahtiin asti vakavista vammoista tai kuolemasta, 30,000 300 bahtia raajan tai silmän menetyksestä ja 180 XNUMX bahtin yläraja muihin vammoihin. Lisäksi uhrit voivat saada XNUMX bahtia päivittäisiä maksuja toipumisensa aikana jopa XNUMX päivän ajan.

Siirron tarkoituksena on tarjota taloudellista apua niille, jotka ovat joutuneet kohtaamaan villieläimiä, kuten apinoita, norsuja, gaureja ja karhuja. Aloite saapuu keskellä kasvavaa huolta Lop Burin aggressiivisista makakeista, joiden on raportoitu hyökkäävän sekä paikallisten että turistien kimppuun ensisijaisesti syömään ruokaa.

National Parks, Wildlife and Plant Conservation Department aikoo siirtää aggressiivisia apinoita Lop Burin kaupunkialueilta määrättyihin aitauksiin provinssin sisällä ja läheisessä Nakhon Nayokissa, ja huomauttaa, että ruoan niukkuus kuuman kauden aikana laukaisee usein niiden aggressiivisen käyttäytymisen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.