Thaimaa julkaisi lausunnon Moskovan terrori-iskuista

KUVA: เศรษฐา ทวีสิน - Srettha Thavisin

Thaimaa-

Thaimaa ilmaisi tänään julkistetussa sydämellisissä lausunnoissaan syvän järkytyksensä ja syvän surunsa Moskovan alueella 22. maaliskuuta 2024 tapahtuneesta traagisesta terrori-iskusta. Tuhoisa tapahtuma johti monien ihmishenkien menetyksiin, ja monia ihmisiä myös loukkaantui.

Thaimaan hallitus tuomitsi jyrkästi julman ja hirvittävän teon ja totesi, että tällaista viattomiin siviileihin kohdistuvaa väkivaltaa ei voida hyväksyä. "Thaimaa tuomitsee yksiselitteisesti tämän hyökkäyksen ja kaikenlaisen terrorismin", lausunnossa todetaan.

Thaimaa esitti syvimmät osanottonsa uhrien omaisille ja vakuutti, että thaimaalaiset osoittavat solidaarisuutta Venäjän kansalle tänä haastavana aikana. "Ajatuksemme ja rukouksemme ovat uhrien, heidän perheidensä ja kaikkien niiden kanssa, joita tämä tragedia koskee", lausunnossa todetaan.

Kansainvälistä yhteisöä on kehotettu tulemaan yhteen tukemaan Venäjää ja tekemään yhteistyötä terrorismin torjunnassa tällaisten julmuuksien estämiseksi tulevaisuudessa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/