Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: 98 viisumia peruutettu viidessä kuukaudessa ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 18. maaliskuuta sunnuntaihin 24. maaliskuuta 2024.

  1. Pidätysmääräys on annettu tadžikistanilaisesta miehestä, joka on jo lähtenyt Thaimaasta murhaamistarkoituksessa sen jälkeen, kun venäläinen mies löydettiin kuolleena kannabistilalta Chalongissa.

Epäillylle on annettu myös Interpolin punainen hälytys. Phuketin poliisin mukaan murhan arvellaan johtuneen kannabisfarmiin liittyvästä liikekiistasta.

2. Kenraali Surachet Hakparn, Thaimaan apulaispoliisipäällikkö, on määrännyt peruuttamaan viisumit kahdelta uusiseelantilaiselta mieheltä, jotka ovat osallistuneet viruksen väitettyyn pahoinpitelyyn thaimaalaista poliisia vastaan, ja mustalle listalle heidät Thaimaasta.

Kahden miehen epäillään myös yrittäneen lahjoa poliisia, kun heidät pidätettiin.

3. Ainakin 98 viisumia on peruutettu ja 614 ulkomaalaista pidätetty Phuketissa viimeisen viiden kuukauden aikana.

Tiukka torjunta alkoi sen jälkeen viruksen väitetty potkiminen, johon osallistui sveitsiläinen ulkomaalainen Pa Klokissa ja on jatkunut sen jälkeen kaksi uusiseelantilaista miestä osallistui viruksen väitettyyn pahoinpitelyyn thaimaalaista poliisia vastaan ​​Chalongissa.

4. Brittimies pidätettiin Karonissa, koska hänen epäillään myyneen kokaiinia ja käyttäneen metamfetamiinia ja kidemetamfetamiinia.

David vietiin Karonin poliisiasemalle syytteeseen kokaiinin laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja metamfetamiinin ja metamfetamiinipillerien käyttämisestä.

5. Egyptiläinen mies hyökkäsi taksinkuljettajan kimppuun ja vaurioitti tämän taksiautoa Cherng Talayssa.

Egyptiläinen mies vietiin sairaalaan mielenterveystarkastukseen.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.