Patongissa laittomaan baariin

Patong -

Patongissa baariin tehtiin ratsian sen jälkeen, kun se avattiin ilman lupaa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (23rd) klo 11 he tekivät ratsian baariin Thaweewong Roadilla Patongissa. Baaripäällikkö, jota poliisi ei tunnistanut, pidätettiin, koska hän ei kyennyt esittämään laillisia asiakirjoja poliisille.

Baarin johtaja vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen viihdepaikan avaamisesta ilman lupaa.

Patongin poliisi kuitenkin rajoitti baarin nimeä koskevia yksityiskohtia vedoten meneillään oleviin oikeustoimiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.