Asemies pidätettiin Phuketissa väitettyään tappaneen kaksi ihmistä

Phuket-

Merkittävänä läpimurrona Keskitutkintavirasto (CIB) otti karkuun olleen ampujan kiinni Phuketissa sunnuntaina 24. maaliskuuta 2024. Epäilty, jonka nimi oli 32-vuotias Thanya 'Bom', otettiin kiinni tavaratalossa Wichitissä. Phuket kaupunki.

Thanya oli paennut Surat Thanin provinssin tuomioistuimen 23. maaliskuuta 2024 antaman määräyksen perusteella, Phuketin poliisi kertoo. Häntä syytetään vakavista syytöksistä, mukaan lukien murha, ampuma-aseiden ja ammusten laiton hallussapito sekä aseen kantaminen julkisella paikalla ilman lupaa.

Pidätys johtuu tapauksesta 22. maaliskuuta 2024, kun Don Sakin poliisi Surat Thanissa sai ilmoituksen kuolemaan johtaneesta ampumisesta noin 200 metrin päässä asemaltaan. Poliisin mukaan tapaus, joka liittyy väitettyyn laittomaan huumekauppakiistaan, osoitti Thanyan tekijäksi. On huomattava, että Thanya oli aiemmin osallisena vuonna 2022 tapahtuneessa huomattavan liikenaisen murhassa Surat Thanissa, ja hänet vapautettiin takuita vastaan ​​oikeudenkäynnin aikana.

Vihjeen jälkeen poliisi jäljitti Thanyan pakenemisen Phuketiin, mikä johti hänen vangitsemiseen. Hänet on sittemmin kuljetettu Don Sakin poliisiasemalle, jossa hän on kuulemma kiistänyt kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytteet. Tutkinta jatkuu viranomaisten tutkiessa Thanyan väitettyä rikollista toimintaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.