Tuhannet ulkomaiset turistit kerääntyvät Koh Phanganiin täysikuun juhliin juhlatunnelman keskellä

Surat Thani-

Surat Thanin paikallinen media raportoi 23. maaliskuuta 2024, että suuri määrä ulkomaisia ​​turisteja matkustaa lautalla Koh Phanganiin ja Koh Samuille osallistuakseen Full Moon Party -juhliin 24. maaliskuuta Haad Rin Beachillä.

Samaan aikaan joukko ulkomaisia ​​turisteja matkusti Koh Phanganiin ja varasi hotellihuoneita ja lomakohteita etukäteen osallistuakseen Full Moon Party -juhliin, Surat Thanin toimittajien mukaan.

Manop Saetiao, Koh Phangan Tourism Promotion Associationin neuvonantaja, paljasti julkisesti, että ulkomaisten matkailijoiden arvioitu määrä kolmanteen Full Moon Partyyn osallistui 7,000 10,000 - XNUMX XNUMX yksilöön.

On raportoitu, että monet turistit vierailivat myös Koh Phanganilla ja Koh Samuilla päivittäin, ja Koh Phangan Tourism Promotion Associationin neuvonantajan mukaan matkailu olisi vilkkaampaa Full Moon Partyn aikana.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.