Koh Phanganin poliisi ratsastaa puolalaiseen joogakeskukseen seksuaalisesta väärinkäytöksestä

Surat Thani-

Klo 3, 30. maaliskuuta 23, Koh Phanganin turistipoliisi ja asiaankuuluvat virastot aloittivat joogakeskuksen tarkastuksen saatuaan paikallisilta valituksen joogatunteja pitävästä ulkomaalaisesta, joka vaikutti aiheuttavan seksuaalista väärinkäyttöä ja siitä on julkaistu viruksia ja kiistanalaisia. videoita sosiaalisessa mediassa Koh Phanganissa, Surat Thanissa.

Koh Phanganin poliisin tutkinnassa löydettiin ryhmä ulkomaalaisia ​​osallistumassa joogatunnille ilmoitetusta paikasta. Ulkomaalaisten ryhmässä kerrottiin olevan ahdistuksen ja paniikkihäiriön merkkejä, ja osa heistä yritti paeta poliisia.

Koh Phanganin poliisin raportin mukaan paikan omistajaksi tunnistettiin vain Mr. Michal, 46-vuotias Puolan kansalainen. Michal kertoi poliisille, että hän perusti joogainstituutin eri joogatunneilla.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Michal oli kuuluisa YouTuber, joka opettaa jooga- ja lifestyle-vlogeja.

Koh Phanganin poliisi löysi kuitenkin kaksi miehen sukuelimiä muistuttavaa esinettä joogainstituutista, kun Michal kertoi poliisille, että niitä käytettiin opetusvälineinä joogatunneilla. Poliisi takavarikoi ulkomaalaiset esineet todisteina.

Aluksi Koh Phanganin poliisi kuulusteli Michalia, laitoksen ilmoitettua omistajaa, ja sai selville, ettei Michalilla ollut työlupaa. Tämän jälkeen poliisi saattoi Michalin Koh Phanganin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten ja harkitsi hänen viisuminsa peruuttamista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.