Kuolettava iso pyöräkolari Phuketissa vaati kolme henkeä, ja yksi nuori nainen loukkaantui vakavasti

Phuket -

Chalongin poliisit saivat 2. maaliskuuta 47 kello 24 onnettomuusilmoituksen ison pyörän törmäämisestä moottoripyörään Wiset Roadilla, Mueang Phuketissa, Phuketissa, ja vaati kolme ihmistä ja yhden vakavan vamman.

Phuketin pelastuslaitokset ja poliisit lähetettiin onnettomuuspaikalle, ja he löysivät tieltä kaatuneen sinisen ison pyörän ja valkoisen moottoripyörän. Lähistöllä tiellä oli kaksi ulkomaalaisen ruumista ja yksi thaimaalainen ruumis, joiden nimet julkisesti tunnistettiin vain Mr. Kristofer, 36, herra Magnus, 52, ja rouva Kanokkan, 44, vastaavasti.

Onnettomuuspaikalta löydettiin yksi vakavasti loukkaantunut henkilö, ja hänet tunnistettiin julkisesti vain rouva Phattharawariniksi, 18. Hätähenkilöstö antoi ensiapua ennen kuin hänet siirrettiin Chalongin sairaalaan välitöntä hoitoa varten.

Poliisin lisätutkinnassa kerrottiin, että ulkomaalainen ja sinisellä isolla pyörällä ajava thaimaalainen nainen olivat matkalla Chalong Five Intersection Roundaboutiin. Samaan aikaan ulkomaalainen ja thaimaalainen, jotka ajoivat valkoisella moottoripyörällä, olivat matkalla samaan suuntaan.

Onnettomuuspaikalla sininen iso pyörä törmäsi pienempään moottoripyörään aiheuttaen poliisin tiedotteen mukaan väkivaltaisia ​​tieonnettomuuksia ja vakavia vammoja.

Poliisi kuitenkin tutki paikallista CCTV:tä selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn, ennen kuin koordinoi uhrien suurlähetystöjen kanssa yhteydenpitoa heidän perheisiinsä lain mukaisesti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.