Mies pidätettiin Patongissa 70 meth-pillereillä

Patong -

Thaimaalainen mies pidätettiin 70 metamfetamiinipillerillä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla vain 25-vuotiaan Mr. Supparatin epäillyn pysäköintialueella lähellä hotellia Phra Baramee Roadilla.

Häneltä takavarikoitiin 70 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.