Nainen pidätettiin Barakun kanssa ravintolassa Cherng Talayssa

Thalang –

Naispuolinen ravintolapäällikkö pidätettiin ja takavarikoitiin seitsemän Baraku-sarjaa Cherng Talayssa, Thalangissa.

Thalangin piiriviranomaiset tekivät ratsian ravintolaan Cherng Talayssa aiemmin tällä viikolla. Barakun avulla löydettiin paljon ulkomaisia ​​asiakkaita. Ravintolapäällikkö, jonka virkailijat tunnistivat vain rouva I:ksi (alias), pidätettiin, ja hänen mukanaan takavarikoitiin seitsemän sarjaa käyttövalmiita Barakuja ja muita Barakkuun käytettyjä esineitä. Tämän jälkeen hänet vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle.

Häntä syytetään maksamattoman verotupakan hallussapidosta ja kiellettyjen tuontitavaroiden (Baraku ja e-savukkeet) laittomasta myynnistä. Virkailijat eivät julkistaneet baarin johtajan ja baarin nimeä. Shisha tai Baraku on laitonta Thaimaassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.