Kaksi intialaista ja kaksi myanmarilaista miestä pidätettiin Kamalassa oleskelun ylittämisestä ja laittomasta työstä

Kamala -

Kaksi intialaista ja kaksi myanmarilaista miestä pidätettiin Kamalassa, kun heidän löydettiin laittomasti työskennelleet ja oleskelleet yli.

Kamalan poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla Amreetanshin, 39, ja Vedin, 40, molemmat Intian kansalaisia. He pidättivät myös neiti Khine, 25, ja herra Min, 32, molemmat ovat Myanmarin kansalaisia.

Heidän kaikkien löydettiin työskentelevän laittomasti Kamalan alueilla, ja heillä oli ylimääräinen oleskeluaika. Phuket Express huomautti, että Kamalan poliisi ei paljastanut muita yksityiskohtia pidätyksistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.