Turistipoliisi ja CP ovat kaikki avoinna 7-ELEVEN Storesissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Tourist Police Bureau on tehnyt yhteistyötä CP All Public Company Limitedin kanssa perustaakseen tapaturmien ilmoituspisteitä turisteille 7-ELEVEN-lähikaupassa. Aluksi pilotoidaan 20 suuressa matkailukohteessa valtakunnallisesti.

Aloitteen tavoitteena on lisätä turistien mukavuutta ja turvallisuutta, kun hallitus on avannut uudelleen ulkomaisille matkailijoille ja pyrkinyt edistämään maan matkailukuvaa.

Hanke alkoi kouluttamalla vahvan matkailuyhteisön vapaaehtoisia sekä 7-ELEVEN-kaupan vartijoita ja työntekijöitä auttamaan turisteja tehokkaasti. Osallistuvilla 7-ELEVEN-konttorilla on nimetyt ilmoituspisteet ja koulutettu henkilökunta, joka on valmis antamaan tietoa ja koordinoimaan matkailupoliisin kanssa.

7-ELEVEN-myymälät ovat helposti saavutettavissa ja avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, joten ne ovat ihanteellisia paikkoja tapaturmien ilmoituspisteille, jotka auttavat turisteja nopeasti. Tämä hanke edustaa julkisen sektorin, yksityisen sektorin ja yhteisöjen välistä yhteistyötä turvallisuuden parantamiseksi ja positiivisen Thaimaasta matkailukuvan edistämiseksi.

Turistitapahtumien ilmoituspisteiden käyttöönoton 7-ELEVEN-myymälöissä odotetaan lisäävän turistien luottamusta turvallisuuteensa ja tukevan valtion politiikkaa Thaimaan matkailuelinkeinon kasvattamiseksi, mikä tuo maalle tuloja.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.