Venäläinen mies pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Venäläinen mies pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa. Tämä tekee yhteensä seitsemän ulkomaalaista pidätettynä rattijuopumuksesta kolmessa päivässä Phuketissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he perustivat tarkastuspisteen Patongiin Sirirat Roadille. Keskiyön jälkeen perjantaina (22nd) venäläinen kuljettaja pysäytettiin tarkastuspisteessä. Hänelle tehtiin alkoholihengitystesti, joka osoitti 98 milligrammaa alkoholia, joka ylitti 50:n rajan. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta.

Hänen nimeään ei julkistettu lehdistölle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Intialainen, brittiläinen ja ranskalainen kuljettaja pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta.

Ranskalainen, marokkolainen ja brittiläinen mies pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta. Tämä tekee yhteensä kuusi ulkomaalaista pidätettynä rattijuopumuksesta vain muutamassa päivässä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.