Kolme ulkomaalaista pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Keskiviikkona (20th) ranskalainen, marokkolainen ja brittiläinen mies pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta. Tämä tekee yhteensä kuusi ulkomaalaista pidätettynä rattijuopumuksesta vain muutamassa päivässä.

Patongin liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille, että he perustivat tarkastuspisteen Patongiin. Tarkastuspaikalla pidätetyt kolme ulkomaalaista kuljettajaa tunnistettiin vain Vadblediksi, 20, Ranskan kansalainen, Mohammediksi, 30, Marokon kansalainen ja Finlayksi, 21, Iso-Britannian kansalainen. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ajamisesta humalassa.

Tiukka torjunta alkoi sen jälkeen viruksen väitetty potkiminen, johon osallistui sveitsiläinen ulkomaalainen Pa Klokissa ja on jatkunut sen jälkeen kaksi uusiseelantilaista miestä osallistui viruksen väitettyyn pahoinpitelyyn thaimaalaista poliisia vastaan ​​Chalongissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Intialainen, brittiläinen ja ranskalainen kuljettaja pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta tiistaina (19. maaliskuuta).th).

Ainakin 98 viisumia on peruutettu ja 614 ulkomaalaista pidätetty Phuketissa viimeisen viiden kuukauden aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.