Thaimaan huippupoliisit siirrettiin väliaikaisesti pääministerin toimistoon rahapelitutkinnan aikana

Kansallinen-

Klo 11, 00. maaliskuuta 20 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kutsui Polin koolle. Kenraali Torsak Sukvimol, Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö, ja Pol. Kenraali Surachet Hakparn, Thaimaan hallituksen apulaispoliisipäällikkö selvittääkseen osapuolten välisen konfliktin.

Tapattuaan Thaimaan pääministerin Pol. Kenraali Torsak ja Pol. Kenraali Surachet piti lehdistötilaisuuden Thaimaan kuninkaallisessa poliisissa koskien heidän kahden välistä konfliktia, joka oli yleisöä harhaanjohtava.

Tapaus online-uhkapeliverkostosta, johon väitettiin osallistuneen Pol. Kenraali Surachet ja muut korkea-arvoiset upseerit luovutettiin kansallisen korruptiontorjuntakomission toimistoon jatkokäsittelyä varten, Pol sanoi. Kenraali Torsak.

Pol. Kenraali Torsak ilmoitti julkisesti, ettei hän ollut koskaan aikonut estää Pola. Kenraali Surachet, eikä siihen ollut mitään syytä. Pol. Kenraali Torsak ilmoitti olevansa huolissaan sosiaalisessa mediassa levinneestä konfliktista. Hänen palvelustaan ​​oli jäljellä enää 194 päivää ja hän halusi tehdä parhaansa jäljellä olevat päivät.

Konfliktin lopettamiseksi Pol. Kenraali Torsak soitti kuulemma Pol. Kenraali Surachet tapaamaan Sretthan keskustellakseen asiasta tänään (20. maaliskuuta).
Pol. Kenraali Surachet ilmoitti julkisesti peruuttavansa oikeustoimensa kaikissa asiaan liittyvissä poliisitapauksissa, kuten poliisiryhmä etsii Pol. Kenraali Surachetin asuinpaikka 25. syyskuuta 2023.

Hän luopuisi kaikista poliisia koskevista tapauksista, koska hän ei halunnut saada Thaimaan pääministerin ja yleisön kritiikkiä, huomautti Pol. Kenraali Surachet.
Pol. Kenraali Surachet korosti, että tämänpäiväinen lehdistötilaisuus ei ollut draama yleisön huijaamiseksi.

Klo 2 Srettha paljasti julkisesti Thaimaan kansalliselle medialle, että mitä tulee tapaamiseen Polin kanssa. Kenraali Surachet ja Pol. Kenraali Torsak, heidät määrättiin hoitamaan tehtäväänsä väliaikaisesti 30 päivän ajan pääministerin kansliassa. Pol. Kenraali Kittirat Phanphet, apulaispoliisin komentaja, nimitettiin Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaa tekeväksi kenraalikomentajaksi.

Srettha totesi, että väliaikaisen siirron tarkoituksena ei ollut rangaista Pola. Kenraali Surachet ja Pol. Kenraali Torsak, koska kaikki oli tehty pakollisten menettelyjen mukaisesti ja heidän palkkansa olivat edelleen samat, koska he olivat yhä viattomia ellei häntä todisteta syylliseksi Thaimaan lain mukaisessa tuomioistuimessa.

Tutkintakomitea määrättiin tutkimaan kaikkia Polin välisiä konflikteja. Kenraali Surachet ja Pol. Kenraali Torsak poistaa negatiiviset kuvat yleisölle, sanoi Srettha.

Lue edellinen tarina apulaispoliisipäällikkö Surachet Hakparnista, jossa hänen lakitiiminsä kiistää väitetyn sekaantumisen online-uhkapeliverkostoihin.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.