Thailand Privilege Card Showcase 2023 -näkymät ja ennätysmäiset 11,846 XNUMX jäsentä, tasoittaa tietä pitkäaikaiselle viisumille, jolla on enemmän etuja ja houkuttelee lisää korkealaatuisia kohdeasiakkaita

Bangkok, 20. maaliskuuta 2024 – Thailand Privilege Card, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) valvonnassa olevan erityisjäsenkorttiohjelman ylläpitäjä, korostaa Thaimaan potentiaalia maana, johon ulkomaalaiset luottavat monin tavoin, mistä ovat osoituksena maailmanlaajuiset turistisijoitukset ja se, että se on Top of Mind Destination -kohde, jota tukevat muun muassa Kaakkois-Aasian bisneskeskus ja investointimahdollisuudet, terveydenhuollon ja palvelualojen keskeinen keskus. , kuuluisa keittiö, joka tunnetaan maailman keittiönä, ja mikä tärkeintä, thaimaalainen vieraanvaraisuus, mikä on johtanut merkittävään kasvuun Thailand Privilege Cardissa viimeisten 20 vuoden aikana, mikä vahvistaa sen johtajuutta pitkäaikaisissa viisumietuissa.

Manatase Annawat, Thaimaan presidentti Privilege Card, totesi: "Thailand Privilege Cardin yleinen toiminta tilivuonna 2023 saavutti tavoitteen lisätä jäsenmäärää yli 11,846 108 jäsenellä, kasvua 38,000%. Tämä korostaa potentiaalia ja liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia sekä heijastaa organisaation roolia yli 1 20 miljoonan bahtin ulkomaanvaluutan virtojen edistämisessä kuluneen vuoden aikana ja vahvistaa samalla Thailand Privilege Cardin asemaa maailmanlaajuisena pitkäaikaisena viisumietujen tarjoajana. , joka tarjoaa eksklusiivisia etuoikeuksia kaikilla ulottuvuuksilla ja täyttää jäsenten kokonaistarpeet kolmen päätehtävän mukaisesti, jotka erottavat Thailand Privilege Cardin muista kilpailijoista: 2) on johtava pitkäaikaisten viisumipalvelujen tarjoaja ulkomaalaisille, jotka hakevat vähintään 3 vuoden oleskelua Thaimaa, XNUMX) tarjoaa eksklusiivisia palveluita maan tärkeimmillä lentoasemilla ja XNUMX) muiden etujen tarjoaminen, jotka kattavat jäsenten elämäntyylin eri osa-alueet, kuten majoituksen, matkustamisen, vapaa-ajan, terveydenhuollon ja taloudellisen hyvinvoinnin, sekä menestyksen esittelyä organisaation uudelleenbrändäyksen jälkeen "Thailand Privilege Card" -tuotteen käyttöönotto. Viime vuonna esitellyllä neljällä uudella paketilla yhtiöllä oli yhteensä 31,231 jäsenet 2023viisi suurinta kansallisuutta ovat Kiina, Japani, Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Venäjä.

In 2023, Thailand Privilege Card keskittyy edelleen jäsenpohjansa laajentamiseen tärkeimpiin kohderyhmiin esimerkiksi Kiinasta, Japanista, Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Etelä-Koreasta, Hong Kongista, Taiwanista, Venäjältä ja Euroopasta sekä laajentamaan asiakaskuntaansa perusta uusille kohderyhmille, kuten Intiaan, Lähi-itään tai LGBTQIA+ -yhteisöön, jolla on vahva ostovoima. Lisäksi painopiste on edelleen tuotteiden laadun ja etujen parantamisessa, jotta voimme tarjota poikkeuksellisen kokemuksen Pitkän aikavälin viisumi ja enemmän etuoikeuksia -konseptissa, joka on johtava pitkän aikavälin viisumietujen tarjoaja maailmanlaajuisesti. LISÄÄ strategia, joka kattaa ja täyttää kohderyhmien tarpeet kaikilla ulottuvuuksilla seuraavasti:

  • M – Jäsenkeskeinen: Tutkimme jäsentyytyväisyyttä ja tarpeita parantaa tuotteiden ja etujen laatua, tarjoamalla palveluita ja etuja yli 300 kumppanilaitokselta, jotka kattavat erilaisia ​​elämäntapoja, kuten oleskelu, matkustaminen, vapaa-aika, terveys ja hyvinvointi sekä vauraus. tyytyväisyys keräämällä tietoa tutkimuksen avulla ja ymmärtämällä jäsenten käyttäytymistä ja tarpeita
  • O – mahdollisuus: Uusien kanavien ja mahdollisuuksien kartoittaminen markkinoiden ja jäsenkantojen jatkuvaan laajentamiseen, kuten uusien myyntiedustajien tai GSSA:n viralliseen rekrytointiin laajentamaan markkinoita, lisäämään myyntiä ja tavoittamaan kohderyhmät kattavammin ja tehokkaammin, kehittämään viestintäkanavia sekä online- että offline-tilassa, kotimaassa ja kansainvälisesti ja kommunikointi kohderyhmien kanssa.
  • R – Vastuu: Vastuullisuus ja eettisyys yhteiskuntaa, ympäristöä, työntekijöitä, osakkeenomistajia, liikekumppaneita ja sidosryhmiä kohtaan.
  • E – Erinomaisuus: Pyrkimys huippuosaamiseen organisaation johtamisessa (Operational Excellence) ja teknologian käyttö tehokkuuden ja työn laadun parantamiseksi (Digital Excellence) sekä työntekijöiden kehittäminen kohti huippuosaamista (People Excellence).

Tällä hetkellä Thailand Privilege Card -jäsenyys sisältää neljä korttityyppiä:

KULTA: Jäsenmaksu 900,000 bahti, voimassa 5 vuotta, kyky ansaita 20 pistettä vuodessa.

PLATINUM: Jäsenmaksu 1.5 miljoonaa bahtia, voimassa 10 vuotta, kyky ansaita 35 pistettä vuodessa.

TIMANTTI: Jäsenmaksu 2.5 miljoonaa bahtia, voimassa 15 vuotta, kyky ansaita 55 pistettä vuodessa.

VARAUS: Jäsenmaksu 5 miljoonaa bahtia, voimassa 20 vuotta++, joilla on mahdollisuus ansaita 120 pistettä vuodessa. Tämä on ainoa korttityyppi, joka on vain kutsu ja se on rajoitettu enintään 100 jäseniä vuodessa.

"Kun strategiat ovat käytössä ja Thaimaan mahdollisuudet, olemme varmoja siitä 2024, Thailand Privilege Card pystyy tavoittamaan kohderyhmät kattavasti ja tehokkaasti tavoitteenaan saada enemmän kuin 39,000 jäseniä, jotka edistävät maan taloutta yli 50,000 miljoona bahtia ja siirtyminen kohti maailmanlaajuista johtajuutta pitkäaikaisissa viisumietuissa”, sanoi Masatase.

Kiinnostuneet voivat löytää tietoja Thailand Privilege Cardista viralliselta verkkosivustolta www.thailandprivilege.co.th. Yhteistyökumppaneille, jotka ovat kiinnostuneita liittymään yrityksen kanssa liikekumppaniksi, he voivat ottaa yhteyttä kumppaniverkoston koordinointiosastoon osoitteessa 02-353-4145 tai sähköpostitse [sähköposti suojattu]. Jos olet kiinnostunut ryhtymään myyntiedustajiksi kasvattamaan liiketoimintaa maailmanlaajuisesti, he voivat ottaa yhteyttä myyntiedustajien johtamisosastoon osoitteessa 02-353-4120 tai sähköpostitse [sähköposti suojattu].

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.