Epäilty pidätettiin puutarhurin kuoliaaksi puukottamisen jälkeen Wichitissä

Phuket-

Wichitissä 55-vuotias miespuolinen epäilty otettiin kiinni Patongissa kuolemaan johtavan riidan seurauksena, joka johti 49-vuotiaan miehen puukotuskuolemaan.

Wichitin poliisin mukaan, kuten Phuket Express raportoi, tapaus tapahtui tiistaina 19. maaliskuuta työleirillä, joka sijaitsee Soi Thep Anusornissa, Wichitissä. Uhri, herra Boonkamplan Boonchoo, 49-vuotias Sisaketista kotoisin oleva, menehtyi puukotushaavoihin. Tapahtuman jälkeen epäilty pakeni paikalta.

Phuketin maakuntaoikeus antoi pidätysmääräyksen epäillystä, joka on tunnistettu herra Issara Khunpoechaiksi, 55. Herra Issara, jota nyt syytetään murhasta, pidätettiin torstaina 21. maaliskuuta 50 Years Hill Roadin varrella Patongissa.

Issara myönsi viranomaisille, että hän oli juonut alkoholia Boonkamplanin kanssa tapahtumapäivänä. Siitä syntyi riita, joka laajeni fyysiseksi yhteenotoksi. Herra Issara myönsi lyönneensä herra Boonkamplania kahdesti viskipullolla, mikä johti siihen, että herra Boonkamplan putosi maahan. Hetken helteessä herra Issara käytti rikkoutunutta lasipulloa saadakseen hengenvaarallisen puukotushaavan herra Boonkamplanin kaulaan.

Thaimaassa murhasta saatavat rangaistukset voivat olla ankarat. Thaimaan lain mukaan jokainen, joka tekee murhan, voi saada kuolemantuomion tai vankeusrangaistuksen 15-20 vuodeksi. Kuolemanrangaistus pannaan täytäntöön tappavalla ruiskeella.

On kuitenkin tärkeää huomata, että todellinen rangaistus voi vaihdella rikoksen olosuhteiden ja tuomioistuimen harkinnan mukaan. Sellaiset tekijät kuin harkittu, julmuus tai uhrin asema voivat vaikuttaa rangaistuksen ankaruuteen.

Jos Issara Khunpoechai tuomitaan, hän saattaa saada nämä rangaistukset oikeudenkäynnin havaintojen ja päätösten perusteella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.