Venäläinen mies pidätettiin väitetysti laittomasta työskentelystä kannabisliikkeessä Patongissa

Patong -

Venäläinen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin töistä kannabisliikkeestä Patongissa keskiviikkona (20. maaliskuuta).th).

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät kyseisenä päivänä kello 11 epäillyn, joka oli vain 00-vuotias Venäjän kansalainen, sen jälkeen, kun hänet löydettiin työskentelevän kannabisliikkeestä Phang Mueang Sai Kor Roadilla. Patongissa.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä. Phuket Express lisää, että on tärkeää huomioida, että ulkomaalaisille ei ole tarjolla työlupia ja viisumeita myyjien työskentelyyn kauppojen edessä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ainakin 98 viisumia on peruutettu ja 614 ulkomaalaista pidätetty Phuketissa viimeisen viiden kuukauden aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.