Phuketissa jatkuu tutkinta ulkomaalaisista, jotka käyttävät thaimaalaisia ​​ehdokkaita yritysten hoitamiseen

Phuket -

Phuketissa Thaimaan poliisi tutkii Thalangin alueen ajoneuvovuokrausyrityksiä mahdollisten laittomien käytäntöjen varalta. Alueen 8 poliisipäällikkö everstiluutnantti Suraphong Thanomjitin johtamassa tutkimuksessa keskitytään epäilyihin, että ulkomaisten yritysten omistajat saattavat käyttää Thaimaan kansalaisia ​​varajäseninä lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi.

Viranomaiset tutkivat 19. maaliskuuta useita ajoneuvojen vuokraustoimintoja Thalangin Sri Soonthornin osa-alueella, jossa uskotaan, että ulkomaalaiset, jotka esiintyvät turisteina, ovat perustaneet yrityksiä, joiden nimellisinä omistajina ovat Thaimaan kansalaiset. Näiden yritysten uskotaan myöhemmin siirtäneen osakkeita ulkomaalaisille omistajille ja palkanneen laittomasti ei-thaimaalaisia ​​työntekijöitä.

Tarkasteltavana olevien liiketoimintojen piiriin kuuluvat ajoneuvojen ja kiinteistöjen pitkäaikaisvuokraukset sekä ajoneuvojen ja talojen omistus. Väitetään myös, että nämä ulkomaiset yrittäjät ovat rohkaisseet ystäviä ja perhettä muuttamaan Thaimaahan laajentaakseen liiketoimintaansa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Kolme venäläistä pidätettiin ajoneuvovuokraamossa Cherng Talayssa työluparikosten vuoksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.