Laiton Hongkongin matkaopas pidätettiin Karonissa

Karon –

Laiton Hongkongin opas pidätettiin tiistaina (19th) Phuket Big Buddhassa Karonissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät kello 10 epäillyn, joka tunnistettiin vain herra WONG, 00, Hongkongin kansalainen. Hänet jäi kiinni, kun hän kertoi Hongkongin turisteille Suuresta Buddhasta.

Viranomaiset havaitsivat, että WONG oli myös väitetysti myyneen kiinalaisille turisteille matkapaketteja online-alustojen kautta. Hän haki asiakkaat vastaanottoalueilta ja vei heidät matkailukohteisiin.

Hänet vietiin Karonin poliisiasemalle syytteeseen laittomasta oppaasta, luvattomasta kiertueliikkeestä ja työskentelystä ilman työlupaa.

Phuket Express huomauttaa, että matkaoppaat ovat suojattu ammatti Thaimaassa ja että ulkomaalaiset eivät voi saada työlupia ja viisumeja tähän työhön.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.