Kiinalainen mies pidätettiin Pa Klokissa 653 päivän oleskelun vuoksi

Phuket -

Kiinalainen mies pidätettiin luksushuvilassa Pa Klokissa 653 päivän oleskelun vuoksi.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla epäillyn, joka oli vain Mr. Tian, ​​38, Kiinan kansalainen, luksushuvilassa lähellä Yamu Beachia Pa Klokissa Thalangissa.

Mr. Tian oli saapunut Phuketiin vain 60 päivän turistiviisumilla. Hän myönsi poliisille, että tiesi jääneensä kauemmaksi, mutta ei kertonut syytä pitkälle oleskelulle. Tian vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen viisuminsa ylittymisestä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ainakin 98 viisumia on peruutettu ja 614 ulkomaalaista pidätetty Phuketissa viimeisen viiden kuukauden aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.