Kiina on Thaimaan saapuvien turistien kärjessä

KUVA: Siamrath

Kansallinen -

Pattaya Business and Tourism Associationin (PBTA) mukaan kiinalaiset turistit ovat nousseet Thaimaan kansainvälisten turistimäärien kärkeen.

Uutinen paljastettiin PBTA:n säännöllisessä kokouksessa, joka pidettiin 20. maaliskuuta 2024 Bangkokin Pattaya Hospitalin kokoushuoneessa.

PBTA:n puheenjohtaja Boonanan Patanasin johti kokousta. Pattayan matkailu- ja urheilutoimiston (TAT) apulaisjohtaja Malika Sudsaneh sekä hallituksen virkamiehet ja Chonburin ravintola-alan edustajat olivat myös paikalla.

Malikan mukaan Thaimaassa oli yli 16.96 miljoonaa kotimaanmatkailijaa tammikuussa 2024. Tämä on 6.54 % kasvua viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Nämä vierailut tuottivat 8.02 miljardia bahtia, mikä tarkoittaa 8.59 prosentin kasvua.

Tämä myönteinen suuntaus johtuu Thaimaan hallituksen matkailualoitteista, joilla pyritään edistämään toissijaisia ​​kaupunkeja. Talvikausi houkuttelee myös lukuisia vierailijoita pohjoisille ja koillisille alueille.

Malika korosti, että Chonburi säilyi suosituna matkailukohteena, koska se sijoittuu viiden suosituimman thaimatkailijoiden joukossa. Provinssi toivotti tervetulleeksi yli 1,169,996 XNUMX XNUMX kotimaista vierailijaa, mikä sijoittui vain Bangkokin, Kanchanaburin, Phetchaburin ja Prachuap Khiri Khanin taakse.

Malika jakoi myös kansainvälisten turistien saapumistietoja. 1.–10 Kiina nousi Thaimaan kansainvälisten matkailijoiden johtavaksi lähdemaana, ja sen jälkeen seuraavat Malesia, Venäjä, Etelä-Korea ja Intia.

Thaimaa saavutti myös arvostetun paikan 20 suosituimman matkailukohteen joukossa vuonna 2024 Yhdistyneen kuningaskunnan tuoreen luokituksen mukaan. Malik paljasti, että Thaimaa sijoittui kuudenneksi ja ohitti Japanin 6. sijalla, mikä tekee siitä yhden kahdesta Aasian maasta, jotka ovat saaneet tämän tunnustuksen.

KUVA: Siamrath
KUVA: Siamrath

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.