Jemenilainen mies pidätettiin väitettyä työskentelyä Patongin ruokakaupassa

Patong -

Jemenilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin laittomasti työskentelevän ruokakaupassa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikonloppuna epäillyn vain Abdulwaliksi, 38, Jemenin kansalaiseksi. Hänet pidätettiin ruokakaupassa Soi Saen Sababaissa Patongissa.

Hänellä on laillinen työlupa, mutta se ei antanut hänelle mahdollisuutta olla erityisesti myyjä. Patongin poliisi ei paljastanut, mikä hänen työluvansa työnkuva tarkalleen on.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä. Phuket Express lisää, että on tärkeää huomioida, että ulkomaalaisille ei ole tarjolla työlupia ja viisumeita myyjien työskentelyyn kauppojen edessä.

Thaimaan lakeja rikkovien ulkomaalaisten tukahduttaminen tuli jälleen kerran Chalongin poliisit vangitsivat kaksi Uuden-Seelannin kansalaista, joiden väitettiin kieltäytyvän liikennerikkomuksesta, välttyivät poliisin pidätyksestä, ja heitä syytettiin myöhemmin Chalongissa heitä takaa-ajoon hakeneen poliisin pahoinpitelystä.

Kenraali Surachet Hakparn, Thaimaan apulaispoliisin päällikkö, on määrännyt peruuttamaan viisumit kahdelta uusiseelantilaiselta mieheltä, jotka ovat osallistuneet viruksen väitettyyn thaimaalaisen poliisin pahoinpitelyyn, ja mustalle listalle heidät Thaimaasta. Kahden miehen epäillään myös yrittäneen lahjoa poliisia, kun heidät pidätettiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.