Kolme ulkomaalaista pidätettiin rattijuopumuksesta Patongissa

Patong -

Intialainen, brittiläinen ja ranskalainen kuljettaja pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta tiistaina (19. maaliskuuta).th).

Patongin liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille, että varhain aamulla, klo 1, he perustivat Patongiin tarkastuspisteen.

Tarkastuspaikalla pidätetyt kolme ulkomaalaista kuljettajaa tunnistettiin vain herra Manojiksi, Intian kansalainen, 35, herra Mylesiksi, Britannian kansalaiseksi, 26 ja herra Alexandre, Ranskan kansalainen, 33. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle. joutuu syytteeseen rattijuopumuksesta.

Huonosti käyttäytyvien ulkomaalaisten tukahduttaminen tuli jälleen Chalongin poliisit vangitsivat kaksi Uuden-Seelannin kansalaista, joiden väitettiin kieltäytyvän liikennerikkomuksesta, välttyivät poliisin pidätyksestä, ja heitä syytettiin myöhemmin Chalongissa heitä takaa-ajoon hakeneen poliisin pahoinpitelystä.

Kenraali Surachet Hakparn, Thaimaan apulaispoliisin päällikkö, on määrännyt peruuttamaan viisumit kahdelta uusiseelantilaiselta mieheltä, jotka ovat osallistuneet viruksen väitettyyn thaimaalaisen poliisin pahoinpitelyyn, ja mustalle listalle heidät Thaimaasta. Kahden miehen epäillään myös yrittäneen lahjoa poliisia, kun heidät pidätettiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.