Miekkatappelu puhkesi kollegoiden keskuudessa Patongissa ja loukkaantuu yhtä henkilöä

Patong-

Tiistaina (19. maaliskuuta) Patongissa puhkesi miekkataistelu, jonka todistajana oli lukuisia ulkomaisia ​​turisteja. Yhteenotto tapahtui klo 7 lähellä Dolphin Circleä Phra Baramee Roadilla.

Varoituksen saatuaan Patongin poliisi havaitsi noin kymmenen miehen osallisena kiistassa. Yksi henkilö sai vakavia päävammoja ja hänet kuljetettiin pikaisesti sairaalaan saamaan hoitoa.

Loput henkilöt saatettiin Patongin poliisiasemalle. Todettiin, että osapuolet olivat saman yrityksen kollegoita, joilla on ollut työpaikkakonflikteja. Kiista syntyi jälkitöiden jälkeen ajon aikana alkaneen kiivaan keskustelun jälkeen. Poliisi tutkii parhaillaan ja aikoo nostaa syytteen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.