Venäläisen turistin väitetään hyökkäävän raskaana olevan kauppiaan kimppuun Koh Phanganissa, kun hän kieltäytyi poistamasta hänen kenkiään

Surat Thani-

18. maaliskuuta 2024 thaimaalainen sosiaalinen media julkaisi tarinan venäläisestä naisturistista, jonka väitettiin potkineen kahdeksan kuukautta raskaana olevaa kauppiasta kieltäytyessään riisumasta kenkiään Koh Phanganissa Surat Thanissa.

Klo 1 Koh Phanganin poliisi vastaanotti ilmoituksen rouva Satikalta, raskaana olevalta 00-vuotiaalta kauppiaalta luonnontuoteliikkeestä Koh Phanganissa, että ulkomaalainen turisti väitettiin joutuneen fyysisen pahoinpitelyn kohteeksi.


Satikan mukaan hän kertoi poliisille, että tapahtumapäivänä kaupassa vieraili ulkomaalainen turisti, mutta myymälä ei salli vierailijoiden käyttää kenkiä ja tuoda juomia sisälle. Sillä välin Satika pyysi ulkomaalaista turistia kohteliaasti kahdesti riisumaan kenkänsä ja pitämään kahvijuomansa kaupan ulkopuolella.


Ulkomaalainen turisti ei huomioinut kauppiaan ohjeita ja vastasi kauppiaalle lyhyesti, että hänen kenkänsä olivat puhtaat. Ulkomaalainen turisti raivostui saatuaan toisen kerran varoituksen ja hänen väitetään potkineen kauppiaan oikeaa jalkaa Satikan mukaan. Sen jälkeen ulkomaalainen turisti pakeni kaupasta, sanoi Satika.

Satika teki sitten ilmoituksen Koh Phanganin poliisille ja videotallenteen tapauksesta todisteena.
Maaliskuun 19. päivänä Koh Phanganin poliisi onnistui jäljittämään kyseisen ulkomaalaisen turistin, joka tunnistettiin 41-vuotiaaksi Venäjän kansalaiseksi (poliisi ei paljastanut hänen nimeään).

Venäläinen turisti on kuulemma tunnustanut rikkomuksensa ja pyytänyt kauppiaalta anteeksi ja syyttänyt kuukautisiaan lyhyestä sulakkeesta ja käytöksestä. Hän on myös kuulemma sosiaalisen median vaikuttaja, jolla on yli 275,000 XNUMX seuraajaa Instagramissa.
Aluksi Koh Phanganin tutkintapoliisi nosti syytteen venäläistä turistia vastaan ​​voimankäytöstä toisen ihmisen vahingoittamiseksi aiheuttaen vähäistä vahinkoa fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille.

Viime aikoina alkanutta Thaimaan lehdistöä on hallinnut useita vastaavia tapauksia ulkomaisten turistien huonosta käytöksestä tapaus, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen potkaisi thaimaalaista lääkäriä, joka istui portailla julkisella rannalla vuokrahuvilansa edessä Phuketissa.

Toinen iso tapaus tapahtui, kun amerikkalaisen teini-ikäisen väitettiin käyttäneen seksuaalisesti hevosta Phuketin tallilla, mikä järkytti thaimaalaista yleisöä.

Venäläinen mies, joka osallistui kannabisviljelyyn murhasi hänet raa'asti Phuketissa hänen väitetyn liikekumppaninsa, tadzikistanilaisen miehen toimesta, joka pakeni myöhemmin Thaimaasta.

Viimeksi kaksi uusiseelantilaista miestä nousi kansainvälisiin uutisotsikoihin väitettyään hyökänneen liikennepoliisin kimppuun Phuketissa ja ottaneen hänen aseen. He ovat kiistäneet kaikki syytteet laajasti jaetusta virusvideosta huolimatta.Kaikki nämä tapaukset ovat dominoineet thaimaalaista mediaa, ja monet thaimaalaiset ovat pyytäneet viranomaisia ​​ryhtymään lisätoimiin ja tutkimaan paremmin ulkomaisten matkailijoiden ja ulkomaalaisten taustoja.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.